Ledig...

Nu har jag ÄNTLIGEN fått min lön och har äntligen betalat mina räkningar, vilket inte var lika kul :)
Nu kan man börja köpa mat igen, haha...
Nu är jag långledigt igen, skönt som fan :) sen har jag 4 nätter kvar tills vi ska till RHODOS och då har jag 2 veckors ledigt igen, lyckades tamja in det med långledigheten :)
Bäst jag säger det till Martina sen, hon blir alltid lika frustrerad, hihih

pusspuss


ps: I kissed a girl - Katy Perry.
varsågod Tina ; )


Maxi´s going away party!



Kvällen började med att jag och Tina bjöd på drinkar och kex hemma hos oss.  Drinken var rätt stark så nykterheten försvann väldans fort :)


Vi hade bokat bord på Garvar gården och utanför mötte vi Jakob, Josse och David och efter en timme kom Linda.
Maten var god, förutom Martinas illaluktade efterrätt som fick alla att tappa aptiten.
Vi fick nöja oss med Gröna Hissen & Screw Driver för dem hade inte Mai Thai : ) Jävla besvikelse.
Glöm inte kolla vad muth gör på gruppbilden : D


Efter en kort shot runda på Hässle drog vi till Biljard Kompaniet för att spela lite biljard. Johan, Muth och Linda vann.
På vägen därifrån till Banken puttade jag först in en kaxig Martina i busken och 5 minuter efter utmanar hon mig att försöka putta ner mig i en damm vid Söderport skolan. Smart som hon är, inser hon inte att jag hade klackarskor och strumpbyxor, vilket är lätt att ta av sig och mina skor torkade snabbt. HAHAHAHAHA...
Ha det underbar i Norge, vi kommer saknar dig : )

Du behöver inte säga något.

Nu sitter jag på baksidan på huset i Österslövs uteplats och solen har precis gått ner. Det börjar bli lite små kyligt och jag har spenderat dagen med att skriva. En lättnadande känsla har spridits sig i mig, jag är sugen på vin.
Melissa Horn sjunger ur mina högtalare och vinden brusar omkring mig, Saga busar på gräsmattan och jag har ätit äppelpaj.

För er som inte läst Martinas blogg så ja, hon ska flytta ut. Det var ett beslut jag tog upp men som vi var överrens om. Det kommer bli tomt, men jag gör det för vår skull. Det är för trångt, jag kan inte ge henne det utrymmet som hon behöver och vi kan inte ge varandra den tiden för oss själva som vi behöver. Som tur är känner vi varandra som vi vore syskon och då kan man ta ett beslut baserat på hur mycket man faktiskt älskar varandra : )
Jag hoppas bara att jag klarar av att bo utan henne. Även om hon ibland kan reta mig, så kan jag inte sova ensam i lägenheten om hon inte är där. Det är ju trygghet vi alla behöver. Men jag kommer låta henne komma på besök : )

Nu borde jag gå in för nu fryser jag lite och myggerna kommer säkert fram snart ! Lååååånga nättter, där ute finns en värld av långa nätter : )

KIVIK

I måndags åkte jag och Henric till Kivik, på ett litet äventyr : ) Det började med att det tog Henric 1,5 timme att köra till Kivik, när det i vanliga fall tar 40 minuter.. så blir det när man traggar för mycket : )
Vi hade jätte mysigt väder, vi åt gott, hånglade vid havet, åt fika på Annorlunda, köpte cider på musteriet! Top notch!
Väl tillbaka istan käkade vi sushi, vilket är favvomaten just nu : )
och Henric köpte guiness ost och jag blev sur över att rökeriet hade kill korv...


Grekland, RHODOS

Den 14-21 September åker jag och Henric till RHODOS : )
Ska bli helt underbart, en veckas semester : )


RSS 2.0