You're just a big mouthed woman

Tråkigt nog har det ännu igen strulat till sig med komvux. Jag gjorde enansöktan till att plugga naturkunskap B till höst. För det första var det långt efter ansökningsstoppet, men studievägledare trodde inte det spelade så stor roll. Andra problemet var att studierna började den 17 augusti, då jag ligger på playan på Cypern... Efter många samtal hit och dit lyckades jag få ett OK att jag skulle börja senare. Därefter slog det mig att jag flyttar till ny kommun nästa veckan.
OCH DÄR GICK DET NOG ÅT SKOGEN. Imorgon måste jag ringa Sollentuna kommun och kolla om dem har platser kvar på deras komvux eller om dem vill betala mina studier i Mästa (vilket inte är så troligt). I´m an asface!
Men vi får se vad dem säger först innan jag skriker glåpord åt det hela!

Nu har Henric fått ett litet schema, tog oss en massa hjärnaktivitet innan vi lyckades förstå schema uppläggningen. Men det ser lovande ut :)


Har precis klubbat helgaktiviterna när Tini kommer upp : )

Midsommarafton.

I fredags var det midsommarafton med Johanna & Jarmo på middag. Dock blev det ingen sill eller nypotatis, vi körde på grillning. Det blev foliegrillad lax och potatis i ugn, efterrätter blev lite midsommarlig, jordgubbar och glass.
Det var fint väder hela dagen, vilket är tur när man står i trädgården och grillar. Det var en trevlig stämning och värdarna var en aning berusade när gästerna gick : D

Idag har vi packat ner cirka halva lägenheten. Sovrummet består av lådor och sopsäckar, men vi har koll och gott om tid att packa ner resten.
Ute i god tid kan man säga!



Kajsa känner du möjligen igen klänningen?

Bada bada bada

Idag har jag badat i MÄLAREN, det var inte alls så kallt som jag hade förväntat mig, jag plaskade omkring en stund.
Två tonårsmopedflickor tittade irriterad på mig när jag flöt omkring, verkade nästan som att de tyckte att jag var lite ivägen i deras solstund.




Sen nu ikväll har vi varit i stugan och mätt. Trodde först att soffan inte skulle komma genom vardagsrummetsdörren, blev lite kaos. Tills vi för 5 minuter sedan gjorde ett försök genom vår toadörr och insåg vår idioti. Soffan kommer genom, vi kan behålla den, annars kör vi den genom fönstret (allvarligt).
Det kommer bli lite "compackliving" i stugan, men det kommer vara nice. Vi kommer förresten flytta in tidigare än tänkt, den 29 juni! !!! Jag längtar.


 


Vad tycks om min nya Ken?

Snygg-Henke var tvungen att klippa av fluffet för att få lov jobba på Securiatas!
Hur dumt och orättvis det än låter, var det just det ultimatum han fick?
"Man är tvungen att se respektabel ut för rikemansgästerna på Grand Hotel" 
Som om Bruce Springsteen hade brytt sig :)
 Men som tur är han fortfarande söt :D Min Ken docka.



helgen som varit...

I fredags kom pappa och mamma Plantin på besök till Rosersberg. På kvällen grillade vi svarta köttbitar al lá Henric tillsammans med annat smått och gott, exempelvis den goda halomin. Vi får inte lov att glömma att Henric faktiskt blev är en KVARTS polis, en termin avklarad : ) Kvällen fortsatte med spel, skissa & gissa som jag och Arne förlorade i, även om vi faktiskt tog in lite på slutet. Därefter förlorade vi igen i Trivial mot två väldigt nöjda Henric & Ingrid!


Under lördagen var vi inne i city och vandrade, vandrade och vandrade. Vi gick från Drottninggatan genom Gamla Stan över till Slussen och över vatten för en ÖL. Men den ölen var efterlängtad och väl förtjänad! Jag har helt missat alla båtturer man tydligen kan göra i Stockholm. Vi åkte från slussen med båt över till Gröna Lund : ) Jätte mysigt!
I Lördags var det ju match Sverige-Danmark så det var danskar överallt, röd/vitt klädda, fulla och högljuda.
Samtidigt var det ju nationaldag så det var verkligen fullproppat överallt!
När vi kom till restaurangen som vi hade bokat bord på var det danskar på hela stället, det kryllade av fulla danskar : D Som tur var gick dem efter en stund och restaurangen bytte stil från bar till restaurang och det serverade jätte god mat.
Väl hemma i Rosersberg slog jag & Arne, Henric & Ingrid i Trivial, YES!!! En ljuv seger.



Söndagen blev det lite shoppning i city, naturligtvis i min favorit affär Stockholme, en inrednings affär som är betydligt bättre än Lagerhaus. Vid fyra tiden vinkade vi av Ingrid, åkte hem till Rosersberg, grillade en korv och kollade på valet.

I måndags träffade vi Josse & David på fika på Söder. Vi tog en vild chansning och åkte till Söder, ett område jag och Henric inte riktigt har koll på men trots allt hittade vi ett jätte mysigt fik : )




1 JUNI





Min allra första tårta gjord speciellt för att det är min födelsedag. Jag och Henric avnjöt denna goding på Rosersbergs slottspark med kaffe och solsken.
Förresten TACK för alla fina vykort och sms  : )
 

RSS 2.0