jaja, klaga liiite...

Nu sitter jag här i mitt Rosersberg och äter chips samtidigt som Riddarens historia rullar på tv:n.
Jag jobbar denna helg, två kvällpass och dagpass på söndag. Jag avskyr att åka hem på kvällen, fastän klockan bara är 9 så är det otäckt. Det händer så mycket skit, idag fick jag sällskap av en knarkpåverkad kille som tillsist ramlade rakt ner på golvet och slog i huvud i kanten på pendelsäterna..!!!  
Äsch. Jag tror jag får inhandla mig ett pepparspray och ha i väskan... Alltid nått!  

Får nog snart gå och lägga mig, skulle vilja hinna med en promenad innan jag börjar jobba imorgon förmiddag.


i do, i do, i do.


Jag älskar dig, Henric.

I fredags åkte vi ner till Skåne på en lite för snabb visit. På fredagkvällen var jag i Österslöv och åt middag, träffade hela familjen, kramade om Scilla och alla 7 katterna. Mysighetskänslan av att vara hemma tillsammans med hela familjen var väldigt lugnade.
På lördagen badade jag & Henric i varmebaljan och jag fick min alla hjärtansdags present av Henric.
Jag fick en Ipod Suffle!!!! Han hade verkligen tänkt på allt. Den var röd, vilket var den färgen som Appel ger en del av pengarna till ADIS-bekämpningen i Afrika och på baksidan av Ipoden är det graverat: Madeleine - du är bästast.
Jag tror inte man kan träffa mer rätt : )

På kvällen åkte vi till Tina på en avskedsmiddag, för nästa helg åker Tina & Josse på sin 2 månadersresa till Australien,Singapore m.m. Tina hade gjort smörgårdstårta med ett stort rött hjärta i mitten, jätte god och temarätt!
Klockan 03:00 slutade kvällen och vi började vår vandring genom skogen, buhu...

På morgonen mådde jag fruktansvärt illa och var väldigt orolig att jag skulle må illa på tåget hem.
Som tur är försvann illamåendet efter middagen på Tavarnan : )
Sen var det dags att åka hem igen, därav snabbvisiten. Nästa gång ska jag komma ner tidigt på fredagen och kanske till och med åka hem på måndagen. För jag hann inte riktigt med allt, jag hade velat umgås mer med familjen, träffa Kajsa och åka till Malmö. Jag får se till att göra det nästa gång samt åka till GÖTEBORG!

Pussinuss <3

400 år gammalt.


Har precis kommit hem från mer än en timmes promenad. Jag hittade Rosersberg slott & Mälaren. En ljuvlig skogspromenad till ett magnefikt slott och en badplats för allmänheten. Tänk vad vackert där kommer vara på sommaren : ) Dit ska jag ta med mina föräldrar nästa gång de kommer upp och till det Kinesiska buddisttempelt : ) Det ska bli mitt nästa mål för min nästa promenad, hitta till tempelt.
Dags att gå till Handlaren och köpa middag.
Puss


all the singelladies....

Update: Jag pratade med min chef idag om Rotebro Hemtjänst, påenterade också att jag inte riktigt ville ha det. En timme senare hade min chef fixat två andra jobb i Väsby, boende som hon samarbetar med som jag kan kompa emellan. För hon ville ha kvar mig och kunna ha mig som arbetare så mycket som möjligt, jag måste vara sjukt bra på att troka röv : )  En av boendets chef träffade jag idag, hon och min chef hamnade på min lunchrast och skulle VETA ALLT om mig, samtidigt som jag åt lunch. Lite påfrestande men det slutade i jobb, på Odengården, korttidsboende.
Det blir i Mars för jag uppbokad på Korpkulla hela feb.
Sen har jag bestämt att jag ska se till att fixa min Naturkunskap B så fort som möjligt, göra högskoleprovet den 23 Mars och sen söka in på sjuksköterskelinjen. JAG SKA BANE MIG KOMMA IN, om inte till hösten, till våren 2010.

Jag har lite dåliga nyheter, min blomma har dött, min stora blomma, den jag har haft i flera år.... Tina vet vilken. Både hon och Henric har alltid hatat den. Så nu håller jag tummarna för att Henric har köpt blommor till mig på IKEA. Tydligen skulle hans skolgrupp till Ikea efter skolan : D



jag blir så jävla trött och förtvivlad.

En bild, en bekräftelse, så föll tårarna som floden i Missisippi. En halvtimmes dokumentär om världens gässproduktion, att det finns flera länder som handplockar dun från levande fåglar, REN JÄVLA TORTYR... som sedan hamnar i våra sängkläder. Kolla kalla faktas hemsida. Jag börjar gråta om jag ska berätta det igen.
http://www.tv4.se/samhalle/kalla_fakta

Jag har rensat ut de kuddar jag hade som innehöll dun från änder/gäss. Jag tänker skänka dem till Rädda barnen eller någon välgörenhetsorganisation. Jag vet att skadar redan är skedd, jag har redan köpt kuddarna etc etc, därför tänker jag iställer för att bara slänge dem, skänka dem till barn som behöver dem mer än jag.


Hej tomtenissar

Har haft en sjuhundrans bra dag på jobbet idag. Tanterna sa att jag var; en såån söt liten flicka...:) Vem vill inte höra det?
Efter frukosten drog jag in alla tanterna i köket och hade högläsning om midsommar/pinst etc. Trots att dessa tanter är väldigt dementa kunde de relatera till vad jag läste och berätta hur dem hade firade med sina familjen och även rätta mig när jag inte uttalade de kristna namnen rätt :) Sen började vi sjunga, vi sjöng julsånger, små grodorna, ALLA låtar som fanns i boken. Det lät kanske inte så jävla bra, men dem log och skrattade!

Jag ska förresten börja mitt andra jobb på tisdag. Jag har fått jobb på Rotebros Hemtjänst som timvikarie.
Jag är väl kanske inte överlycklig över detta på grund av att det är väldigt likt mitt förra jobb. I och för sig kör man ut till deras hem, men negativa är att det är städ, tvätt och dusch kanske flera gånger om dagen. Det är väldigt intensivt och stressigt. Korpkulla är mycket mer fritt och lugnt...

Kan inte skriva mer nu måste ge sjuka Henric omsorg.


Madeleine på Kropkulla i sina mattantsliknande arbetskläder.

RSS 2.0