Österslövs Lanthandel.

Precis hemkommen från Österslöv, jag och Henric har varit och badad. Skulle egentligen ha cyklat men nattarbetare går inte upp tidigt, that´s IT...: )
Åkte ut med båten och badade tillsammans med mamma, Emelie & Niklas. Dock tog det 20 minuter att övertala Henric att bada : )
Jag är ju född i vattnet så jag sprattlade runder hela tiden och gjorde en framåtvolt från båten. Hur cool är inte jag :P
Sen tog vi tamdem cykeln till Österslöv Lanthandel som hade allt från pokemon kort till POOR FILMER.... USCH!!!!
Jävla skam... Men glassen var god!
Nu ska jag köra till jubbet och jubba...
Puss & Kram.

Elinas & mitt 20års kalas :)

Här får ni ett par återblickar från lördagens fest i stugan i Österslöv. Jag hade verkligen jätte trevligt, trots regn och rusk hade vi en underbar kväll, men lek, bad och ja, Johan gav mig återigen blåmärke på båda armarna, men det sånt man får ta : ) och dans, dans, dans! Tack för alla fina presenter och för att ni kom och festade med oss : )
By the way, jag rockade i min nya klänning! Tack Kajsa: ) Puss & Kram
 

Barnasinnne

Klockan är strax 2 och jag har fortfarande inte somnat. Bestämde mig för att ladda min MP3, kanske det kommer hjälpa.
Min sömnlöshet beror "nog" på att jag gick upp vid 15.00 tiden och la mig 03.00 natten innan.  Det var en jobbig dag igår så klart som fan kunde jag inte somna i tid och jag går ALDRIG upp i tid. Fast imorgon (idag blir det ju) måste jag gå upp 08.00, vilket suger, men jag har tid så jag måste.

Var hemma hos Kajsa idag och fick min present. Hon ville att jag skulle ha den idag istället för på lördag och jag förstår varför. Jag fick en SUPER tjusig klänning, så jävla snygg :) Jag kommer vara så jävla snygg på lördag, jag kommer helt klart att vara snyggast.  Och enligt Merisa var det väldigt viktigt att ALLTID vara snyggast på sin egen fest. Ingen kommer kunna klå min klänning i alla fall och syrran har lovat att göra vid mitt hår :) Det kan inte slå fel, hehe.
Fikade, gjorde mat och kollade på Kalenderflickorna hos Kajsa, jätte mysigt.

Nu ska jag sova och hoppas på sol på lördag eller iaf inte regn:D

pusspuss


Jag gav upp för länge sen.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

Rest in peace.

Man tror sig vara beredd på att vissa saker ska inträffa, men varje gång det slår en i ansiktet blir man lika förtvivlad som alltid. Jag visste att hon hade varit dålig en tid, hon blev bara mindre och mindre. Jag anade att hon skulle försvinna när mamma sa att hon var dålig, men hoppet har man ju alltid kvar.
När jag ringde till mamma i eftermiddags så hade hon fått avliva Stina. Hennes njurar hade slutat fungera och det hade kommit blod från munnen på henne. Det gör lika jävla förbannat ont varje gång. Detta var min syster katt, Stini-kanini.
Det var inte ju bara några månder sen vi fick avliva Milton och det var också Emelies katt.
Tanken på att aldrig mer få se dem igen, är nog något av det värsta som finns.


veckan som varit.

Låt oss ta oss tillbaka till måndag och så går vi igenom veckan steg för steg med bifogande bilder.
MÅNDAG: I måndags skulle jag ha gått med Martina & Josefin på bio (sex and the city) men var tvungen att måla färdigt mitt rum. Får inte glömma att tacka Tina & Henric för hjälpen att måla den vita färgen, fastän ganska mycket färg slängdes på varandra! Tyckte inte minidiktatorn Madde om. Alltså i måndags målade jag, men nu med hjälp av familjen.
TISDAG: Då var jag, mamma & pappa på IKEA Älmhult och köpte ny säng och annat till mitt nya sovrum! Hittade dock inga sängbord men min säng är megodöds mongo stor/hög : D hehe. Men min själ å da vad fint det blev! Rosabarbi rummet är numera historia. Sen på kvällen kom Henric och mös i det nya rummet :P

ONSDAG: Åkte familjen Persson till Köpenhamn på en shoppingrunda. Jag och pappan var på world record museum och tillslut åt alla utan veggo-Madde 750grams revben...Sen på kvällen kom Henric : )

TORSDAG: Då cyklade jag och Henric till Österslöv och badade hos mamma & pappa. Henric klagade LITE på hur äckliga alla sjöar är och hur jobbiga alger är. Sen gav jag honom en öl då höll han tyst. Fick genom honom en öl till efter att Frasse dreglat honom på ryggen, haha. På kvällen och även idag har jag en aning ont i röven efter 2 mils cykling.
FREDAG: Dagen idag har jag och Henric varit istan och jag har handlat sängöverkast, kruka, blomma, väska och mat. Det var varmt men gott med mat på Fantasi. Det var VÄLDIGT irriterade med dem kristina äcklena som stod och propagerade mot abort med vita plaket och blodig foster bilder. Men lyckligtvis hörde man alla arga människor som diskuterade deras existens utanför Domus. Man skulle fan gått och skallat dem jävlarna, som Henric så gärna ville göra.
USCH!
Nu sitter jag i mitt nya sovrum och skulle egentligen ha nannat, för jag ska jobba natt idag och imorgon. Tur att man inte är allt för hajpad på Kristianstads dagarna. Jag får gå ut nästa helg.
Men fan för er som kissar utanför Sommarro och dricker utanför Sommarro. Ni ska bara veta vilket helvete jag kommer få då, det är liksom jag som måste ut och skrika på er och det är jag som får höra när tanterna klagar på kisseriet. Även fast tanterna klagar hela året runt om denna hemska vecka... Det ska bli intressant att jobba idag.
Jag hoppas på att få se någon smart människa som bestämmer sig för att knulla mot våra rutor, det har faktiskt hänt ett antal gånger :D
haha.

Dags att sova, puss

RSS 2.0