BTH

Jag är väldigt trött, därav den dåliga uppdateringen. Jag är trött efter min första vecka i skolan, all information, alla intryck, nya kompisar. Jag kan säga att första dagen var jag 30 minuter sen till uppropet på grund av tåget, suck suck. Men det gjorde hela blev jättebra : ) Den är en stor klass, ska vara 75 st tillslut, saknas några. Jag har lärt känna alla som pendlar och tycker att allt verkar trevligt. Schemat ser slappt ut men det är förmodligen för att det är mycket självstudier och grupparbete. Jag kom i en bra basgrupp, 9 st i en grupp som träffas flera gånger i veckan och gör studieuppgifter och går på basgruppsträffar med handledare. Det är jättebra att basgrupperna finns, man har alltid ett par stycken att vända sig till och som man lär känna. Allt som allt känns det SUPER bra, jag är taggad och inte alls orolig över pendlingen. Denna veckans pendling har gått bra, ingen ÅKSJUKA!!!


Jag kommer bli sämre på att uppdatera för att jag har en del studieuppgifter framöver. Dem vill förberedda oss och har lagt en del uppgifter på kort tid för att sätta fart på oss. Men det är nog bra så att man kommer in i det!


Allt för mig, ha det bra / Madde

Dags för nålar och anatomi, imorgon börjar skolan.

Imorgon börjar skolan, jag var där igår och checkade läget. Det är en fin skola och den ligger nära tågstationen. Jag är faktiskt inte nervös, det ska bli kul att träffa nytt folk och lära sig nya saker. Sen har jag ju fixat frisyren, RÖDHÅRIG, tyvärr funkar inte kameran som den ska annars hade jag lagt ut bild på min nya frisyr : )

Igår var jag hos Linda och spelade poker, jag kom delad sista plats med Jakob :( Men det var kul ändå, Josse vann och Linda kom tvåa. Det får vi göra om!



Längtan

Ja, då har man flytta hem till mamman och pappan. Det kändes bra tills Henric ringde när vi var på kvantum och sa:
- Det är litet tomt, ingen som var hemma när man kom hem.
Då satte tårarna igång och höll på hela eftermiddagen, under upppackningen, middagen och sen blev det bättre.
Jag saknar honom och det hela känns konstigt. Det kommer bli jobbigt, men jag tror/vet att det kommer att komma mycket gott ifrån det också. Jag ska ju få mig en utbildning och Henric håller på med sig.

"Den som längtar länge längtar på något underbart"

<3

2010

Det har inte blivit mycket bloggande sen jag kom tillbaka från Kristianstad. Detta förmodligen för att jag lever i en viss förtvivlan för att jag snart ska flytta och att min hjärna inte fungerar som den brukar :)
Nu är i och för sig julen och allt med tomtar undan plockat, men min tripp hem i julas var underbar. Julafton, Henric födelsedag och nyår var toppen.

Idag var sista dagen på jobbet och det var uppriktigt jobbigt. Jag kommer sakna "vissa" av mina arbetskamrater och mina djupt dementa tanter.

Annars är Emelie på besök och kommer åka med mig hem på fredag. Jag flyttar ju på fredag, hrum...
Imorgon ska vi gå på stan, inhandla nyttiga skolsaker och sen ska vi också hinna med ett bio besök innan vi åker ner till Skåneland.


Jobb i kväll.



Jag har blivit erbjuden en studentlägenhet på Trossö i Karlskrona, ligger som andra plats. Den har en hyra på 3500 och är på 22 km med pentry och badrum. Jag vill inte behöva dela kök och badrum med några andra, det är mitt ända krav. Men jag tänkte vänta en dag till, jag har till den 10 innan jag behöver svara, för vem vet jag kanske få fler erbjudande. Dock kommer jag inte kunna se lgh innan jag tackar ja. 

Usch. Det känns helt ofattbart att jag ska börja skolan, att jag ska flytta till Karlskrona. Kan inte massor av människor tacka nej till Kristianstad så jag kan gå där istället... Men jag måste prova först.

Ska åter igen om en halv timme ringa och kolla om det har någon har tackat nej...

15 minus grader.

Vi kom hem i söndags och jag jobbade igår. Idag är jag ledig och det börjar komma till mig smått krypande att jag inte ska bo i Stockholm så många dagar till. Jag kollade på studentlägenheter igår och anmäler mig hit och dit. Jag velar fram och tillbaka men kommer ständigt fram till att jag måste göra det här. Jag måste flytta ner och prova. Jag kom in, bara det.
Och bara för att det inte blev Kristianstads högskola betyder inte det att det skulle bli det nästa gång, bättre att man börjar och försöker byta efter en termin. Det är jobbigt. Jag håller på att övertala mig själv och Henric att detta är ingen fara, vi klarar detta, jag vet att jag klarar det, men jag fortsätter ändå övertala mig själv... Man önskar bara att det vore lite lättare men det är det aldrig :D


RSS 2.0