SUNNY BEACH

BULGARIEN CREW´T ÄR HEMMA!!!


Silence speak lounder then words.

På tisdag far vi iväg till 1 veckas festande & solande i Sunny Beach, Bulgarien :) Det ska bli helt underbart! Är lite nervös över mitt pass! Som jag förhoppningsvist kommer kunna hämta ut på tisdag, annars blir det kaos!!! Jag hade ju glömt att kolla om det var ok eller inte, vilket det naturligtvist inte var... Men det löser sig.
Imorgon ska jag åka och köpa skor och lite annat jag har glömt, sen är det bara kvar att packa.

Sitter just nu ute i Österslöv och kollar på sänggavlar med mamma och Emelie. Ska göra makeover på Barbie-sovrummet när jag återkommer till Sverige. Det har även erbjudits målarhjälp av Emelie, låt oss inte glömma det :)

Snart får jag nog hämta fram en resväska och dra mig hemåt, tänkte packa lite ikväll så jag vet vad jag behöver tills handla imorgon.
 

sunshine.

I måndags var jag och Hengan på äventyr. Hade egentligen bestämt att vi skulle ha picknick vid havet, men anade att det förmodligen skulle blåsa. Så efter lite brainstormning bestämdes det att Hengan skulle bredda sina vingar och se mina trakter. Så vi tog bilen ut till Österslöv och upp mot Karlsholm, parkerade bilen och började vandra in i skogen. Efter en timme rann min näsa, mina ögonon sved och Henric hade fått rivsår och båda hade nässlat sig. Inte alltid så lätt att klättra över taggtråd och hitta ut ifrån en skog man inte känner igen och med pollen överallt. Men det var mysigt den lilla stunden vi var där. Nästa gång från Hengan bestämma.


Kommer du ihåg detta hus, Kajsa?

Parken.



Spenderade lördags kvällen i Tivoli parken med bira, cider och buddy´s. Kvällen fortsattes en stund på Harrys och en avstickare att träffa Johan & Jacke på Hässle : D

Anna & Karins 20/50 års fest i Ringelund.

trubadur
Födelsedagfesten ordnad av Anna och Mamma Karin igår var jätte roligt, top notch.
Sonen Hannes & Svärsonen Johan hade livespelning med låtar som Anna och Karin hade önskat. Många roliga tal hölls och Mamma Karin sjöng  "You got a friend" till Anna med Hannes på gitarr. Jätte vackert, svårt att inte gråta.
Maten var god, släkten var helt underbara. Jag och Matilda hade en av hippies som senare dansade snurrandes med stängda ögon :) sen Lilian som intog scenen med sin frigörande dans. Underbart fria människor, inte ofta man träffa människor som dem, inte i den ålder iaf. Anna var vacker, maten var god, musiken var skön. Tog massa bilder men lägger upp ett par stycken.Tack Anna och Karin.


Matilda, Jag, Filippa, Anna & Rebecca. Igår var ett års sedan alla 5 träffades samtidigt. Fan vad roligt vi hade : )

Sommar.



I Måndags var jag, Tina & Elina på svettig picknik i Tivoli parken. Jag hade köpt cider från systemet : ) så jag och Tina njöt lite extra.


Igår träffade jag Henric, som jag ska vara ifrån i ett par dagar då han ölar i Norje :) VId 7 tiden körde vi ner till Tivoli parken och träffade kompisarna och lyssnade på pop och dansband.



Nu sitter jag här och har varit vaken i ehurm? Sen 15.00 igår eftermiddag, (orkar inte räkna). Har inte gått och lagt mig ännu, fastän jag jobbade i natt. Fick ett par energi kickar som fick mig att springa runder i lgh och städa, samtidigt som Kate & Leopold körs på DVD:n. Tror nog att jag ska lägga mig och läsa lite korsord och sova till tolv.
Jag och Tina ska köpa bikinis till Bulgarien idag.

20 års dagen.

Har haft en jätte bra födelsedag, tack mamma och pappa : )
Soligt väder, trevliga släktingar, presenter & vattenskidor, aaah lycka : )
Plus att jag är lite små full just nu och kan gå på SYSTEMET!

 


RSS 2.0