Ho ho ho... houngsrostade, ho ho ho.

Om ni snabbt vill bli pigga och glada, sätt på LENNY KRAVITZ GREATEST HITS : )
Det får en att vilja dansa dirket!!!
Egentligen borde jag sätta mig och läsa direkt men jag tror nog att jag hinner skriva om kvinnohelgen med mamma & Emelie.

På onsdagseftermiddagen tog jag mig ut till Arlanda och hämta upp dem. Väl hemma lagade vi middag, kollade på Idol och tog det lugnt. På torsdagen for vi in till City, shoppade satan till regnet rasade. Tog tåget hem och körde till Täby Centrum, ett av de större köpcentrumen och där shoppade vi loss igen : D På fredagen arbetade jag och var hemma igen vid ett och då tog vi bilen till Stockholm Quality Outlet. Senare på kvällen satt vi hemma och pratade, vi pratade en hel massa. Nu finns det nog inte mycket som inte är sagt mellan oss tre : ) Jag och mamma gjorde en visit till en lokalbar vid stationen bara för att vädra oss lite. Vilket bottennapp, bara svettiga människor och 98% var män. På vägen hem skulle jag lite snällt fråga efter en cigg hos den mest svettigakillen, men ack vad jag skulle ha låtit bli. Han och en tjej hade ju det lite "mysigt" mot ett staket!!! HAHA... oppps.

I lördags var det musikal dags. Vi åkte några timmar före och åt en väldigt god middag på en restaurang vid Hötorget. Musikalen var fantatiskt roligt, bra och underhållande. Rolf Lassgård var fantastiskt som kvinna:D Mamma skrattade fram ett par tårar, den var hysteriskt.

På söndagen var vi inne igen och gick i Gamla Stan, vi fick se mycket mer än vad jag har gjort innan. Man måste nästa svänga in på en tvärgata och bara gå. Det kommer så mycket mer då.
I måndags flög dem hem igen!

Nu lite bilder och det fanns verkligen inte många bra. Lite för att jag och mamma inte blir bra på bild. Vi blinkar och gör konstiga miner inte som Emelie dirket.


Sept. 22, 2009

Jag fick godkänt på mitt första uppdrag (tenta) :D Känns jättebra nu vet man att man gör/gjort rätt! Det är ju lite annorlunda att plugga på distans, man vet ju inte riktigt vad som förväntas och hur specifikt det ska beskrivas/utföras. Men jag fick bra feedback som jag ska komma ihåg till nästa uppdrag : ) En sån lättnad!
Sitter just nu och sippar i min mig första kopp kaffe :D Morgonkaffet blev uteslutet då jag inte handlade igår, men nu jävlar anama dricks det!

Haggan ringde tillbaka imorse, nu helt förändrar, mild och snäll!!! Schitzofren?!



Jag tänkte nu till den 17/10 beat the crab out of lackklänningen och slå till med den här. Vad tycks Tina? Även denna kanske ger en glimt av "dee röööda" om man har tur vill säga ; )


Ljuvliga måndag.

Min söndag var i segaste laget, puh, det kändes som klockan aldrig skulle bli fyra. Men när jag väl kom till jobbet sprang tiden iväg och nu är gårdagen glömd och en ny dag på gång. Och den är lika JÄVLA seg... Jag sitter och vänta på min provsvar samtidigt som jag försöker lära mig något om cellen.

Pricken över i:et blev väckt av en hagga till schemaplanerare, spyig liten tant.
Bra start på dagen!

Madeleinaren


Jag skickade för en stund sedan in mitt första uppdrag, så nu har jag gjort 1/3 av kursen. JIPPIE!
Om en timme åker vi in till stan, ska följa med och säga hejdå till Henric vid tåget. Han åker hem idag och kommer inte hem igen på en och en halv vecka. Det är det längsta vi har varit ifrån varandra på 1,5 år : ( Jag ska vara hemma själv tills på onsdageftermiddag, då landar mamma & Emelie :D Jag har tänkt spendera denna ensamtiden med att plugga, laga vegomat och jobba lördag/söndag kväll. Det ska nog gå bra, men lampan kommer nog vara tänd!!!

La vie en rose.

Jag är på jättebra humör:D Jag har gjort det mesta av min laboration idag, så imorgon ska jag börja göra mitt första uppdrag (tenta) och den ser lätt ut. Det är 8 frågor och sen bifoga de två laborationer jag har gjort.
Idag fick jag ett brev från ABK, jag fick tillbaka mina poäng och det var inte så dumt, de va la 1700 poäng. Just nu har jag en chokladsockerkaka i ugnen som jag ska gratinera med grädde, mums och så har jag björnarna på fötter, vi myser :D


Fick dessa skossorna av Henric.
Det börjar bli lite kallt om fossingarna.


Galapremiären.

Jag är besviken på min galapremiär. Jag tycker inte att man ska skriva ut i närvaro av skådespelare & regissiör om man inte får se en glimt av dem.



Det var ingen fruktansvärd FLOPP, det var en jätte bra film. Sevärd till tusen.
Det började med att vi köade, (se bild, kolla in oss) i en lååång kö, de var jätte mycket folk som köade för att se filmen. Väl i kön blev jag intervjuad av Svenska Dagbladet, tjejen som intervjuade tyckte att jag var så finklädd inför premiären, haha.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3521061.svd och vi blev fotade av Aftonbladet. Inne i biografen var det fint uppdukad och discokulor i taket, man fick ta en dricka och en macka. Men sen var man tvungen att fortsätta mot salarna för att det var så många människor som skulle in. Alltså ingen möjlighet att se skådespelarna. Väl inne i salen fick man popcorn, dvd filmen och en bok av Thomas Bodström. Men som NyqvistIDOL var halva galapremiären att jag ville få syn på honom. Men när filmen var slut gick utgången dirket ut på gatan.. Kändisarna kom förmodligen in sist och hade sitt mingelrum bakom vårt.
Jag stod utanför 40 minuter efter filmen och frös i hopp om att jag kanske, kanske skulle få se någon. Jag ska skicka mail till SF om min besvikelse. Den enda närvaron av skådespelarna vi fick var att dem var i samma hus. Det var bara 1-4 salarna, det vill säga de andra inbjudna "kändisarna" som fick se de andra kändisarna....
Men va fan, jag blev faktiskt intervjuad, var med i tidningen, var snygg och såg filmen innan er :D


Bilden på mig är tagen när vi kom hem, lite frusen och sur.


Bakfylla de lux

I fredags var Johanna & Jarmo här på middag, vi grillade och drack röd vin. Vi planerade in en helg som vi ska spendera i Lysekil, i Johannas föräldrars sommarstuga. En party/mys helg med kanske en tripp till ett spa i närheten :D Inte illa de inte..
På lördagen kom Hax, en hund och en klasskamrat till Henric, Mikaela på kaffe. Rottweilern Hax tuggade på varenda pinne som han kunde få tag i och helst flera på en gång, nästan som Frasse som ska ha 3 bollar i munnen samtidigt. Senare på kvällen kom Anna, Filippa & Hampe på grillning och röd vin (igen). Sen tog vi tåget till Söder och drack öl på en krog.
Kvällen blev sen och dagen efter mådde jag "SOM FAN". Jag vet inte ens om jag någonsin har haft en sådan långvarig/dunkande huvudvärk som gjorde ont när jag pratade och rörde mig. Det var fruktanvärt.. Därmed flyttade vi oss inte många milimeter på hela dagen igår :)

Idag är det GALAPREMIÄR. Det ska blir skit kul!


Ahhhh, blod, blod, blod, blod, blod, blod, rödbetor!!!

Det fanns massor av "Anna bilder", men jag nöjde mig av en av de 10 genom vinglaset bilderna :D


Henric.

Jag fick tio fantastiskt perfekta rosor av min sambo idag. Dem är skyhöga! och till detta en liten present. För att han älskar mig ; )


Oj Oj Oj

Oj oj, nu har Tina fått många kommentarer på sin blogg : ) Kunde inte låta bli att kommentera en annan kommentator som hade läst att : vaccinet är farligt och är till för att "sålla bort" de svagare individerna, och att H1N1 bara är en lämplig ursäkt att börja depopulariseringen.

Även om hon säkert skojade, så hade det varit kul att veta varifrån hon fått denna information. Det finns tydligen folk som tror på detta, vilket är absurt. Folk går verkligen på precis vad som helst!

Jag brukar numera kolla på Nyheterna, mycket på grund av att vi bara har 1,2,4 och 6, så utbudet är lite glest. Men jag blir upprörd efter varje nyhetssändning, folk dör hit och dit, folk gör saker och säger saker som är helt rubbat. Det är inga normala beteende man ser på tv. Det är en blandning mellan neandertalare och överklassens överklass.
Jag säger som jag brukar säga till Henric, om jag blir president så det första jag ska ta bort är dem JÄVLA roterande ingåarna till varenda varuhus. Det är en DÖDSFÄLLA : )
Därefter tar jag tag i folk beteende... Hur? hrum..



Delta T.

Efter flera timmar vid datorn på grund av att programinstallationera inte ville fungerade, för att filer inte ville öppnas och Madeleines huvud ville sprängas, är nu allt bra igen :D
Jag lyckades tillslut öppna filen (pust) och jag började med hjälp av Henric att laborera min första laboration. Beräkna effekten hos en spisplatta! Vilket jag trodde var enkelt, men när vi skulle börja skriva in hypotes etc möttes vi av omöjliga beräkningar och formler. Åskmoln bildades ovanför våra huvud, jag kokade och Henric såg tappad ut.

c
m⋅ΔT= P⋅Δt

Åter igen ville mitt huvudsprängas och jag såg ingen utväg, ingen hjälp.
Tillsslut jag kom på det:
Som en ängel från ovan tog mitt mattegeni Sara sig tid att hjälpa mig och löste alltihopa.
Så nu sitter jag här med en färdig laborationsrapport, all thanks to Sara.




Espan!

I´m off for work.


G.

Gick ett par vändor inne på Stinsen i Sollentuna efter att jag hade hämtat ut våra biljetter till Hairspray. Jag lyckades faktiskt hitta underkläder och ett par jeans. Sånt som jag ALDRIG brukar hitta, men som jag egentligen behöver mest av allt. Så det blev en lyckad shopping :D


Att ta bilder på sina inköp tycks höra ihop med bloggande!
Jag tänkte fan inte vara sämre : )


Fredag.

Det börjar märkas på min blogg att jag är hemma lite mera nu. Det blir lite fler inlägg. Får hoppas att ingen misstycker om det : )
Idag är jag seg, har ingen lust att gräva ner mig i böckerna just nu, skulle börjat på nästa kapitelet idag, men jag borde nog läsa det förra en gång till först. Men först och främst ska jag promenera en runda, jag behöver friskluft. Annars idag händer förmodligen ingenting, Henric ska till Linköping och jag ska för första gången på väldigt länge sova alldeles själv i 2 nätter. För många andra är det säkert skönt att få ha hela sängen för sig själv och bara få va. Klart att det är skönt med "egentid", men det är nätterna jag bävar för. Jag är mörkrädd och har väldigt svårt för att sova själv. Men som jag sagt innan är det övning, övning som gäller : (



Cecilia.

Yoga.

Har precis kommit hem från ett ki-yoga pass. Något som passar mig perferkt för tro det eller ej är jag ganska så smidig ; ) Fick bli ett lite mer lugnare pass, då jag i tisdages vrickade foten på medelpasset. Hoppade fram hela onsdagen men nu har det kom gått om.
Annars kan jag berätta att CykelbyxCarina har tagit cykelbyxan ett steg längre. Jag tränar numera i långa cykelbyxor : ) Vad sägs om det ?!
(Jag blev mobbad av Filippa på tågluffen för att jag hade med mig svarta cykelbyxor, något jag själv tänkte kunde vara skönt. Men det såg ganska hysteriskt ut! Därav CykelbyxCarina. )

Idag bokade jag och mamma biljetter till musikalen HAIRSPRAY, som vi och Emelie ska se när de två kommer upp i slutet av september. Ska börja kolla runt/fundera på vad vi mer ska hitta på, dem kommer upp och hälsar på i 5 dagar när Henric är på praktik nere i Kristianstad.


Testade webbcameran.


Natriumklorid.

Nu har pluggandet dragit igång och jag kan faktiskt redan nu säga att det går bra. Det jag läser fastnar och jag tycker inte att det är speciellt tråkigt fastän det just nu handlar om atomer. Jag fattar det! Vilket är helt obegripligt: ) Tydligen hade jag glömt oktober månad, för när jag har pratat med folk har jag hela tiden sagt att jag har iaf 2 månader på mig tills sista komplettingsdagen 1 dec. HURM.
Nu är det september, november, december. Så igår dök OKTOBER upp i mitt huvud och räddade mig från min stress. Igår vad vi på Clas Ohlsson och köpte webcamera och headset, vilket jag inte ska använda förrän sista munliga examinationen, men jag kan lika gärna ha det köpt.

Nu ska jag ta en paus från pluggande och äta lunch.


Jag säger bara, WOW.

En super häftig sak har precis blivit bekräftad.
JAG SKA GÅ PÅ GALAPREMIÄR FÖR STIEG LARSSON FILM, "FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN".
Det bästa är att i de publika galabiljetterna ingår mingel på röda mattan, närvaro av skådespelare och regissör.
JAG KANSKE KOMMER TRÄFFA MICHAEL NYQVIST!!!


RSS 2.0