LA WAI.

Lindex Shop Online - Pyjamas
Äntligen, har jag hittat en pyjamas som uppfyller alla min krav, plus att det var 25% rabatt. Jag är överlycklig medan Henric är oroad över att "jag alltid kommer ha den på mig".
- Nähe men Madeleine, då kommer du ju bara springa runt i den, du kommer ju aldrig klä om!

FÖRRESTEN, IDAG HAR JAG OCH HENRIC VARIT TILLSAMMANS I 1,5 ÅR. VILKET VI SKA FIRA IMORGON (Henric pluggar inför tentan idag tills imorgon), VI SKA GÅ PÅ VEGETARISKT RESTURANG SOM PRICKEN ÖVER I:ET HAR MARKERAT ALLA GLUTENFRIA MÅLTIDER I MENYN OCH DET VAR MÅNGA. PARANTES: DETTA VAR FAKTISKT HENRIC FÖRSLAG OCH FYND.

Natti Natti.



Här är en låt av en av mina favoritartister: Melissa Horn med låten Hanna. Hon har precis släppt en nytt album som ni bör lyssna på. Därefter ska ni få lyssna till Lisa Nilsson och Björn Eidsvåg låt: Mysteriet deg. Jag hörde den på Skavlan i fredags, jag älskar Lisa Nilsson sen långt innan så när jag hörde den här började jag gråta. I och för sig grät jag när vinnarna i Postkodsmiljonären fick sina priser :D Hehe


General Knas.

Det gick uselt på högskoleprovet, ni som gjorde högskoleprovet vet att man fick 2 läsförståelser efter varandra och därefter engelska läsförståelse och ord. Alla dessa tre läsjävlar på förmiddagen. Naturligtvis gick min första läsförstående betydligt mycket bättre än den andra och det blev den andra som gällde : ( Sen gick det bara utför... Men det kommer ju fler chanser.

Nu har jag och Henric precis avslutat våra pluggtimmar, suttit ett par timmar i vardera rum och skrivit, läsit och reflekterat.
Jag har 2 uppgifter kvar på min tenta som jag snart ska skicka iväg, men jag måste tänka till innan jag skickar iväg den, för när min tenta är rättat kommer jag få 3 tillfälle att göra min muntliga redovisning och därför får man ju planera så att det inte blir värsta jobbveckan eller när man inte är hemma.

MEN DET ÄR SÅÅÅ SKÖNT ATT DEN SNART ÄR KLAR, ÖVER, BORTA.



Svenska Akademin har lagt ner : ( Tråkigt, för jag minns deras uppträdande som extremt bra.


2,0.

Imorgon ska jag skriva högskoleprovet, för andra gången. Jag hoppas på ett lite bättre resultat, men vi får se! Därav tar jag det lugnt ikväll, jag ska se Idol och äta chips. Mm, solo, för Henric är på galaj : )
Hittade kameran precis, den låg under sängen av någon anledningen... Ska se över bilderna ifrån Tina & Josses fest förra helgen. Förresten ni som inte vet, vi kommer till maskeraden, vi ska ner och lämna bilen.
Här kommer ett par ifrån festen i Linderöd:


Bagarkvinnan Tina, Linda och Johan.


21 åringarna och leken som kanske spred swineflu.


Josse, Jennie & Jag, Tina.


André, Tina & David i maten.


söndag.


Jag är väldigt nöjd med min nya frisyr men undrar om jag själv kommer lyckas få det såhär stiligt :)

Det var kalaskul i Linderöd igår ; ) Jag är faktiskt inte bakis, vilket säkert beror på den Resorb jag, Elina & Linus tog innan vi la oss. Jag lägger upp alla bilder en annan dag, ska sova nu. Åker hem till Stockholm imorgon igen, Henric längtar efter mig där uppe i stugan :D

God Natt

Kristianstad.

Om drygt en timme sitter jag på tåget hem. Jag längtar, det känns som en evighet sist.

Fiskebäckskil.

I fredags åkte vi som sagt till Johannas föräldrars stuga i Fiskebäckskil, Lysekil. Resan dit tog över 7 timmar, vi lyckades äta middag i 1,5 timme, så vi var framme närmare midnatt. Vi bodde nära hamnen. där alla husen låg tätt intill varandra, stora pampiga, små söta underbara hus.

I lördags tog vi båten över till Lysekil för att handla badkläder till Johanna & Jarmo, något de hade glömt packa ner :D Men vi handlade så mycket mer, jag fick en "lussetröja" tror jag det heter. Min numera favorittröja, så fin i blått och vitt. Sen köpte jag två böcker för 25:-, billigt! Vi var och åt på ett mysigt kafe, med taket täckt av gamla tidningsutklipp och gamla antikmöbler. Lysekil var en mycket liten men charmig stad.


När vi kom hem la vi sushiriset i blöt och lät det stå i en timme. Under tiden tog jag och Johanna en promenad och kollade på båtar vid hamnen och på husen runtomkring. Som ni ser på bilderna är det fantastiskt vackert. Det var så lugnt, man fick en känsla av ro när man gick bland gatorna. Inga ljud, knappt några bilar eller människor, det var tyst, så tyst.
Efter promenaden drog sushi skapandet igång. Fy fan vad mycket det blev och fy fan vad vi åt. Det blev INGET över, förstår ni?! Men det var faktiskt lättare än vad jag trodde och det var jätteroligt att göra.


Vi gjorde 86 bitar sushi.


Sushi-hiphoparna som åt 30 bitar var.


Trots all mat orkade vi även att äta våra kokostoppar som vi gjorde under förmiddagen.



På söndagen var vi här (i det lilla huset). Vi hade bokat en spadag.
Ett nybyggt spaställe, 5 minuter från stugan. Vi fick en korg med olika masker och skrubbar som vi skulle smörja/skrubba oss med. Vi bastade med ansiktsmask och tog därefter ett DOPP RAKT NER I HAVET! Kallt men ballt! Sen skrubbade man sig ännu mer med bodyscrub, tog lotion och sen var man babylen och lugn som en filbunke. Det serverades frukt, kaffe, tee och jucie, men havet och Lysekil som utsikt. Där satt man i morgonrock, tofflor och luktade fantastiskt. Det var helt underbart:D

Senare på kvällen lagade vi middag, drack vin, åt Johannas efterrätt och spelade spel. Vi hade det helt enkelt jättebra. I måndags åkte vi hem igen, fulla med ny kraft!

 


DUKTIG MADELEINE

Innan jag skriver om vår helg i Lysekil vill jag skriva två saker i ett eget inlägg:

JAG FICK VG PÅ MIN TENTA : )

OCH DET SNÖADE IMORSE...


Bye bye.

Pirr pirr i magen, jag skickade precis in mitt andra delprov. Känner hur nervös man blir när man tillslut trycker på "skicka in till lärare för rättning". Men jag var mer utförlig denna gång, skrev betydligt mer. Det kommer räcka till godkänd iallafall : ) 

Min chef ringde igår och vädjade att jag skulle börja jobba snart. Det har varit lite traumatiskt på jobbet, två gnällspikar sa nyligen upp sig, vilket är jättebra! Jag vill gärna börja jobba igen för chefen har verkligen slagit näven i bordet och gör sitt bästa för att få väck alla gnällspikar. Jag kommer dock jobba på den andra sidan, den mindre bra, men chefen hade anställd en ny ungtjej, så att jag och denna unga tjejen ska skapa en ny bra grupp. Vi ska ändra rutinerna i den mindra bra helggruppen, eller det är iallafall vad jag tänker göra. 
Det kändes jättebra att hon ringer och verkligen vill ha mig tillbaka. Vi bestämde att jag ska börja jobba november och halva december, tills julafton. Får jag lite glöd i baken till att skynda på mitt pluggande ännu mer.

Nu ser jag att klockan springer iväg och jag har inte speciellt mycket tid på mig. Vi ska på roadtrip i helgen. Jag, Johanna, Jarmo & Henric ska spendera helgen i Lysekil, i Johanns pappas sommarstuga. Vi ska mysa, göra egen sushi, vandra i naturen och gå på spa! Det kommer bli så bra. Vi kommer må så bra. Jag ska snart börja packa bilen med mat och väskor och hämta minipoliserna vid skolan klockan 4. Then off we go!

En perfekt höstdag.

I förrgår kom Sara upp till Stockholm och igår var hon och jag på Djurgården, Rosendalsträdgård. Vi gick på lökmarkand, jag köpte mig ett par olika lökar som jag ska plantera en dag snart. Även om trädgården säkert är mest ljuvlig på sommaren var det mysigt att promenera längs planteringarna och ta en fika i cafét. Senare på dagen träffade vi Anna och tog en kaffe.


Sara försöker komma in i hålet i trädet, halva inne.


Linssoppa med gröna linser, kantareller, champinjoner och pumpacream.

Lökmarknaden och trädgården.

Vilka sköna bilder :D


gaah.

Jag känner just nu en viss frustration över att man skickar hottentotten CAMILLA och junkEDDIE vidare. Vad har den kvinnan gjort för att förtjäna ett "wildcard".. Hon räcker ju aldrig riktigt till och sen där den böliga Eddie.
Den jäveln istället för Jon, jag är besviken.. AH! Jävla TVPROGRAM. Sen var det något annat jag skulle gnälla över, men jag skiter i det för jag har ändå glömt det.
 

CRAZY WOMEN.


Edsberg.

Igår var jag och Henric i skogen. Vi hade till och med, med oss Henrics kamera. Inte för korten blev speciellt bra, men Henric blev så söt så jag klippte ut mig själv så han kunde få stråla.
Det har alltid funnits något lugnade med skogen för mig. Jag sätter alltid på mig full skogsutrustning, så att inget kan hindra mig från att smutsa ner mig, det är något som ALDRIG kommer växa ur mig. Jag kommer alltid gilla att kräla runt, precis som när jag var barn : )


RSS 2.0