Gott Nytt År.

Imorgon är det nyårsafton : D
och det togs ett par söta bilder på festen den 25:e som kändes ämnade för bloggen.




Snart Jul.

Nu är alla julklappar köpta och snyggt inslagda, hittade också mina julkassar som jag & Tina köpte på Ekohallen förra året, super söta med små tomtar och glitter.
Efter jobbet idag köpte jag mina julaftonskläder, det blev en snygg blå skjortklänning tillsammans nya öronhängen och halsband i form av silvriga blad. Inte så värst juligt men ack så snyggt!!!
Nu känner jag mig redo att fira jul med familjen, farmor & farfar och familjen Jeanette på Landön. Denna jul har jag till och med gjort en vegetariskt Jansonsson frestelse, chilibiffar och ska göra två julsallader.

Hade en liten olycka här precis, min  "flamsäkra" mossa i ljusstaken fattade eld och all min mossa stod i lågor :(


Årets julklapp till mig själv, en dagbok. (pengarna gick till Rosa bandet kampanjen).

Jag avskyr henne lika mycket som Schulman.

Jag menar om jag ska bli lika populär som blondinbella så måste jag ju lägga upp en pose bild lite då och då:)  Jag menar dialekten den kan jag ju skaffa mig när jag bliiir noooolåååta...Fett va!
Hej då alla tjeeejor och glöm inte träningsvantarna när ni tränar, för annars får ni valkar som ALLA killar haaar....
Daaah, puss.

Jag ser lika dum ut som blondinbella är omänsklig, skrämmande tonårsidol.

Imorgon skrivs kontraktet.

Här kommer planriktningen för vår nya lägenhet! Jag är RIKTIGT nöjd. Tänk vad mycket blommor jag kan ha på balkongen och vad mysigt den lilla uteplatsen kommer va.
Jag var bara tvungen att dela med mig av min glädje : ) Sen om ni aldrig kommer upp till mig så vet ni ungefär hur det ser ut...



Älskling, det närmar sig.

Inom några dagar kommer vi ha kontraktet för lägenheten i Rosersberg : )
Så vi kommer flytta omkring den 12 Januari. Jag vill bara ha kontraktet så jag kan vara 110% säker och kunna planera allt annat. Det känns underbart!



tur i oturen.

Trots att jag och Henric har haft två misslyckade lägenhetsförsök, har det alltid varit snygga lägenheter, inget junk.
Och nu igen sitter vi här igen med två fantastiska lägenheter... En ligger 5 minuter från högskolan, är en trea på 68kvm som kostar ca 5500:- / mån som hyrs i ett halvår men nackdelen är den uthyrs den 1 feb och att hon vill ha 3 månaders dep, 15000:-.
Den andra ligger i Rosersberg, 20 minuter från högskolan med pendeltåg, en tvåa på 58kvm, nybyggd för 6200:-, fördelen är att den är omgående, men längre från skolan. En annan fördel är att den kanske vi kan bo i längre än 6 månader.
Trean är möblerad, det är bra för då slipper man flytta så mycket saker, tvåan är omöblerad och det är kul för då får man inreda allt själv.

Jag kan redan nu meddela att den som snabbast hör av sig av dessa två blir det. SPÄNNANDE : D för båda är lika bra.


God natt på er. Så får vi se om det skakar igen : )


Jag älskar dig.

fredag är det ärtsoppa på lördag är det fest.

Pratade med Robert (lgh i Solna) och det sket sig, den kan vi glömma. Han hade fått ännu mer problem och det kändes alltför osäkert för att hålla sig kvar vid den lgh. Nu tar vi nya tag och hoppas på det bästa. Har sökt säkert ett 10 tal lgh på blocket idag. Jag håller tummarna för svar!

Imorgon är det en arbetsdag så jag sover i Österslöv, kan jag åka med mamma till jobbet. Ska tillbaka hit imorgon kväll igen för att baka glutenfria lussekatter. Det låter väl mumsigt och färga håret. Tänk om man hade haft bild på alla konstiga frisyrer och färger man haft genom åren : ) Jag gillade som mest när jag hade väldigt, väldigt rosa hår, blandat med svart.
Det var snyggt! Baksidan med detta är att håret blir lite sletet. MEN DET VAR DET VÄRT. För cool var jag, ÄR ÄR cool!!!

Var en snabb runda på stan och lämnade tillbaka lite tröjor och glädjes av att jag faktiskt fick pengarna tillbaka, trodde man skulle få tillgodokvitto. Glädjen fick mig att spendera pengarna på en rosa halsduk, en grå tröja, ett halsband och hårfärg på Cubus. Det var ju 30% på alla kläder BARA idag.
Nu har jag syrrans födelsedagspresenter färdiga!



Stockholm ska bli mitt hjärta.

Live your life.

Tog mig i kragen och städade hela lägenheten. Kastade allt skit som kom inom min väg och rensade skafferiet.
Imorgon ska jag till på massa ärende, ett är att byta lite kläder och köpa födelsedagspresent till min syster.
Efter det ska jag hem till Österslöv. Är inte lika roligt att vara i min lägenhet nu när det ser ut som om man ska flytta när som helst, det är kartonger lite här och där och jag har ingen soffa utan har jag en tjock madrass med kuddar längs väggen. Mysigt, men man somnar lättare framför tv:n : )

Sitter och väntar på min matsmältning så jag kan gå ut och gå en runda. Tycker dock inte om att gå när det är mörkt, men jag måste. Sprang en runda förra vecka, kom knappt fram :( min astma kommer tillbaka dirket när jag blir slö och lat. Det är farligare än vad man tror!

På lördag ska Linda ha, jag vet inte riktigt vad hon kallade det, inflyttningsfest till den nyrenoverade lägenheten. Det ska bli skit roligt : )

Vi har fått tillökning i familjen, en liten kattunge. Vi tog med den hem när Krister gick bort.

"Det händer inte mig". DET KOMMER HÄNDA MIG.

Rökning orsakar nära 7 000 dödsfall varje år. Hälften dör före 70 års ålder.

I fredages förlorade jag min morbror, han blev 56 år gammal.
Hade hade KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom) som till 90% tillkommer av långsiktig rökning.

Varför är vi människor så primitiva? Varför? Vi vet att det är ett dödigt beroende...Ett jävla onödigt beroende. Det finns inga skäl till att röka.
Livet är för värdefullt.

Det tog min mormors liv, det tog min morbrors liv. Det tar någons liv varje dag...
Jag ska aldrig mer vara så dum.

onsdag.

Är väldigt trött idag, är inte van att gå upp kvart i sex:)

Det går väldigt långsamt för Stockholm, det känns ovisst och jobbigt. Han har sagt att det "nog" löser sig, att han bara har godkännandet kvar från föreningen. Det är jätte bra, för det är ett steg framåt. Men det kan ta en vecka till och vi måste skriva avtal snart. För nu åker han visst iväg över jul och nyår och är tillbaka den 11:e, vilket var då vi ville flytta.... För Henric börjar den 19:e. Jag är nervös, för vi har ingen backup...


MIN JULGRAN!
VÄLDIGT HIGHTEC I PLAST.


Tvättdag.

Idag är det tvättdag och det är roligt, lite fridfullt och så får man ju mangla :D
Nu tvättar man ju även till det lilla rådjuret, han slänger sina myskläder och smutisga håser över allt och även lite annat små och gott ni bloggläsare inte borde veta om : ) hehe.

Inatt sov jag hos Henric och det tär på skönhetssömnen. Förra gången blev det krig om täcket, fast denna gång fick jag ett eget men med både två i en 120m säng blir det trångt. Jag vill gärna ha mest plats och Henric ska alltid snarka.

BTW Vi såg "The bank job" med Jason Statham igår, jätte bra!!! 


RSS 2.0