2 minuter i Onsdag.

Sädär ja, räkningarna betalda, disken diskad, sängen renbäddad, sambo tvättat, nu är det bara Madeleine som ska städa också. Hinner nog inte imorgon, ska fika med mamma och jobba natt : )
Sen på fredag blir det party och jag hoppas att folk dyker upp även fast väldigt få har svarat på mitt sms!!! Arhg : )

Okey, den 8 Juli har jag och Martina bott ihop i ett halvår, rätt länge faktiskt. Fast egentligen inte, vi har ju varit bästa vänner sen 4 års ålder, så det vore mer lämpliga att fira att vi varit kompisar över 15 år. De´ ni : D
Fast idag trodde jag att hon skulle lappa till mig och Hengan när hon kom hem från jobbet. Snacka om åskmoln! Inte för att jag inte är sur ibland, men det var lite roligt att se henne så upprörd och spydig, hehe.

Nattinatti, nu är mina sysslor gjorda.

image112

Sommarro by night.

Klockan är 05:20 och jag är på jobbet. Har inte ett skit att göra förrän klockan 06:00 då rundan börjar och snart får även jag gå hem och sova. Men jag ska inte klaga, har varit långledig så det är faktiskt lite skönt att vara tillbaka på jobbet. Ska jobba inatt också så jag ska inprincip sova hela dagen : D

Tittade på en läskig film eller ja, allt blir läskigt när man sitter i detta hus, varje ljud får en att hugga till. Också på grund av vetskapen om att folk ibland rör sig i huset om nätterna och utanför....Men filmen den var läskig. Tvingade kollegan att gå ihop på 3 rundan för jag ville inte gå själv. En psykologiskt thriller, un traceable kanske den heter.

För er som missade hade P-däcket igår LIVE musik, (counrty och gubbrock). Alla P-däcks raggare var på plats men även en hel del gamla veteran bilar. Hög musik och massa bilister som visade huuden.
Top tio fredags kväll : D

Allt från Sommarro för närvarande, god morgon på er och snart natti natti för mig !

Hey

Har ingen jävla aning vad jag ska göra denna sega måndag. So far har jag städat lite och diskat.
Skulle behöva handla, men uh, finns det inget roligare att göra?!
Tur i oturen är jag ledig fram till fredag, vet inte om det är så jävla bra egentligen. Jag skulle behöva ett par extra timmar.
Har suttit här och kollat på jobb, utan framgång. Jag skulle gärna vilja ha ett jobb där jag får använda mig av mina teckenspårkskunskaper, det vore guld. Jag tror jag måste gå in på Arbetsförmedlingen snart och hoppas på en hjälpande hand. Nu har jag varit på Sommarro 3 sommrar, det räcker bra det. Annars vill jag jobba på psyk.
Hurm, måste kolla upp det!

Nej, nu får jag fan röra på fläsket och sluta svära!

Jag hade jätte roligt hos Bambi i lördag! Vem fotograferade? Bambi?


Stand up little girl, broken heart can be that bad.

Nu sitter jag här  med färg i hela håret och lyssnar på Absolut dance 90 : )
Om någon timme kommer Espan och gör vid mitt hår, kommer bli spexigt!
Sen är det iväg till Bambi och fira hans 21 års dag. Trevligt som fan.

Gårdagen åkte jag & maxi till Tina ute till Österslöv och gjorde lite käk, spelade spel och badade.
Väl nere på badplatsen springer 10 mopedkillar snabbt som fan upp ur vattnet och gömmer sig bakom huset, hehe, nakenfisar!!! Traggiga jävla 16 åriga killar.
Resten av tiden på badplatsen hade vi alla småkillarna omkring oss med 100000 miljoner frågor.
Vad heter ni? var bor ni? var jobbar ni? har ni bil? har ni lägenhet? bor ni här? känner ni honom/henne? heter du maxi? Det komiskt är ju att de flesta av kilarna går på min gamla högstadieskolan, Frökne och var syskon eller kände till gamla polare. Kristianstad i ett nötskal, alla känner alla.
Nostalgi, alla hade mopeder, smuggel vodka i pet flaskor , eld och väntade brudarna!
image99
what is love? what is love? baby don´t hurt, don´t hurt me no more. WHAT IS LOVE? yeah yeah...
WOAH WOAH WOAH AHHHH...

doodiliooo

Good, we look good :)image97 image98
http://jewnii.bilddagboken.se/p/show.html?id=207278617&directlink=1

österslöv by night.

Känner mig inte bakis dirket, bara totalt utmattad och faktumet att jag ska åka och jobba om tjugo minuter i 10 timmar, gör mig sömning.. Hade en jätte trevlig, smått hysteriskt kväll igår. Badade än en gång i sjön. Tina och jag åkte ruschkanan som nästan knäckte benen varje gång. Dök från bryggan, sommar sommar sommar. Senare på natten fick jag frossa, frös som fan, sen blev jag varm igen...Trodde för en minut att detta bad skulle göra mig sjuk igen som mitt första bad, men det var ju faktiskt i februari så en förkyldning efter det var befogat.
Great night.

Det är en challange, ett spel. Du anmäler dig att leva under fruktansvärda förhållande under 4 månader där du succesivt får bättre förhållande. Du blir en fånge.
Du bor tillsammans med en annan "deltagare" i en bur 4x4 meter, betong. Under dagarna gör du ingenting, äter men maten är som goja och minimal. 3 gånger om dagen får du olika tabletter mestadels smärtstillande och sömntabletter, så att du till slut är helt väck. Spelet är att överleva.
Efter 2 månader flyttats du till en cell utan dörr och med säng.
Den 3 månaden får du ligger i vångingssängar och gå fritt omkring.
Hela stället är fyllt med odjur och ohyra, det luktar piss och folk gör sina behov där det finns plats.
Efter 4 månader får du åka hem. Game over..
Om du kommer så långt. Efter 4 månader proppad med dessa tabletter är du totalt väck, omvärlden är som försvunnen för dig. Du är ingenting. Många kom aldrig hem....

Tisdag.

image96
För en underbar dag, skååål <3

riot baby.

Måndag. ska snart cykla och lämna tillbaka lite filmer och försöka hitta Sjätte sinnet, mohahaha....
Sen måste jag handla lite mjölk och bröd.

Jag antar att detta kommer låta vrickat, men jag hade en jätte obehaglig dröm inatt. Den handlade om lax.
Vi hittade en panda liknande varelse som satt uppe på något stort och suttade, helt plötsligt hade vi den i händerna och nu var det en groda! Vi tog med den hem och la den i en bruk, för vi skulle rädda den...
Men då förvandlades den till en lax bit, sånna som jag alltid äter...
Där låg den inne i bruken och bultade och rörde sig, öh?! Sen kom det en massa andra äcklig djur, krokodiler, ödlor som låg och lurade utanför Martinas föräldrars köksfönster. Jag fick panik och låg skackades på golvet medans den äckliga lax/grodan låg på köksbordet...Pappa var där,Tina var där, Eva och Lasse var där och Mamma sov i sovrummet för hon skulle jobba. Vi var i Martinas hus...
Tillslut vaknade jag, tårögd, svettig och med en otroligt obehaglig känsla... Slängde mig upp ur sängen och kastade av allt i sängen, riste alla lakan och sängkläder, la mig ovanpå sängen med filten över mig...
Ahhhh....

Ingen lax denna veckan:(

Valborg

Valborg, valborg, vet inte riktigt varför man firar valborg, men va fan det ger oss en anledning att supa : )
Kände mig lite halv seg till en början med anledning av min sömnlösa natt, men efter ett par cider var även Madddan på G.
Engångsgrillar och obehagligt många, stora köttstekar, god potatissallad och mina och Tinas grönsaksspett.
Det var såhär kvällen började!

Dock gjorde kylan det lite svårt att sitta ute en längre tid, trots flintar och varm mat. Vid halv nio körde Elina eller (my little ponny) igång tvinget att dra alla gäster till majbålet, vilket vi praktiskt taget kunde se om vi ställde oss på baksidan(?) Som tur var, var det varmt där, väldigt varmt. Fick ett infall att jag ville springa över majbålet, men mina gummi/bomulls converse fick vara hindret till mitt sabotage.

Later this evening var det vattenpipa i hela källaren och Elinas grymt dåliga hit´s for kids musik.Men efter ett par cider låter det mesta rätt bra ändå : ) hehe.

Det roligaste på hela kvällen var när jag skulle cykla hem, haha...
Jag var tvungen att ta hem pappas cykel som jag hade haft stående hos Martinas föräldrar i månader.
Detta gav ju mig ett förträffligt tillfälle att cykla hem från partyt.
Efter många om och men att jag KUNDE cykla hem själv genom skogen, släppte mina overprotectiv kompisar iväg mig. Iväg på min herrcykel så stor att jag och mina 157cm fick välta cykeln för att ens komma upp på den och vinglade till ett par gånger innan jag hittade själva balansen. Vinglades fram med cigg i högsta upp, blev en farlig kombination... Djävulsbacken.. och smart som är började jag cykla upp från backen..
Väl uppe stöp jag ner i diken och fick ett astma anfall, dock bara ett litet. Men kombinationen med ciggen, cyklingen och sen rakt upp för en backe fungerar inte för mig.. Tog några minuter att få tillbaka andningen sen var jag uppe och påväg igen och hittade mitt andra paus plats.
HÄSTARNA!!! Åhh, mata hästarna. jaaa. Stanna vid vägkanten, plockade till mig lite gräs och försökte med smackande ljud locka till mig mini hästen. Jag matade den stora bruna hästen istället...
Påväg igen, tyckte att det var lite mörkt och lite läskigt på landsvägen så jag ringde Martina.. La på igen vid svängen ner till vår väg med jävla massa gupp och såg fan i mig ingenting. Jävla tur att man har cyklat där innan, annars hade man nog fan kört in i kohagen...
Väl Hemma, upptäckte jag den försvunna väskan... Hade spänt fast väskan på parkethållaren, var inget där längre..
Ringde mamma, ringde mamma men hon svarade inte, så det gav mig inget val än att ringa på.
Suckade ett par gånger åt sitt otroligt smarta barn, gav mig en ficklampa, stugnyklarna och bilnyklarna. För hur stor chans är det att jag kommer hitta min väska med en mini ficklampa??? jag visste ju inte var jag hade tappat den?
Så jag gav mig in i polon, hehe. Körde lite grand och fann min väska välbehållen på vår egen väg, så det var inga problem. Lite halvjobbigt att vara berusad, köra bil och prata med hengan i telefon som inte tyckte iden med bilkörningen var något lyckat. Men det gick jätte bra!!!
Natti natti, somnade gott i mina enorma säng i stugan 2 meter lång, 2 meter bred.
Perfekt för Maaadaan.

RSS 2.0