Pigis.

Jag lyckades förstöra bloggen en aning, men hinner inte fixa det nu ska iväg och jobba. Förhoppningsvis är det ingen som biter mig i fingrarna eller sticker naglarna i min arm. "En vanlig dag på jobbet".


De vilda djurens flykt.



Jag har hittat min hemska barndoms film som alltid fick mig att gråta.
Jag har hela tiden vetat en del av introsången och den lilla vesslan, Vessla.
Minns ni den? Den var fruktansvärt sorlig...

Lördag.

Känner mig trött, förmodligen för att jag fick ungefär 3 timmars sömn. Började jobba klockan 7 idag och har nästan precis kommit hem, ska snart klä om för att åka till Johanna & Jarmo. Det tar 1 timme att ta sig dit, får bli min powernap. Annars så sa utlaSÖLtanten Maj-Lis idag att jag var:
- som en ängel utan vingar :)
För att jag kunde sätta fast ett bord till en rullstol, vilket man inte behöver vara hjärnforskare för att kunna.
Jag hatar människan, hon är värdelös att arbeta med, det går så jävla långsamt och så ska hon kissa stup i kvarten... Jävla tur att chefen fick henne att gå i pension. Plus att hon alltid ska smöra för att ingen ska märka att hon inte gör ett skit....

PAH, slut gnällt!!!
Nu har dörrfan också gått upp, jävlar anama.



OH MY GOOD EN KÄNDIS :( suck.

På väg ur pendeln tyckte jag att mannen framför mig var ganska lik den där Bobby i "mammans pojkar". Samtidigt som jag påpekade i mitt huvud hur otroligt fånig han såg ut och undrade om det verkligen kunde vara han.. Nästan vid Kvantum gick jag fortfarande ett par steg bakom denna man och då kommer det ett tjejgäng på 15 år och:
- AAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhh, såg ni, hihihihihihhihi, det var ju BOBBY, BOBBY, hihihihi!!! WOW....


Min BB.

Jag har nyligen upptäckt att Tradera är fantastikt om man vill hitta billiga inredningssaker. Jag har aldrig varit inne där tidigare men nu sitter jag där och letar, letar och letar. Henric är lite orolig för han tror inte jag vet hur det fungerar.
- Du förstår väl att du måste betala för dem sakerna du budar på, om du vinner? Du kan inte bara trycka en massa...!
MOHAHAHAH!!!! han skulle bara veta hur mycket jag trycker!!!

Idag vann jag ett nyckelskåp för 70 kronor ink frakt :) Jag är nöjd.



Dan Brown.

Igår var Anna och vi kollade på film, drack vin och åt gottis. Vi såg en film, "Jag har älskat henne så länge". Jag hade sett ett klipp från filmen i "Efter tio", det var en kvinnlig krönikör från Aftonbladet som rekommenderade filmen. Den handlar om en kvinna som suttit 15 år i fängelse för mordet på sin son och hennes återförening med sin lillasyster. En fransk film. Det är kanske som Anna sa, att man är van vid bang, bang, en massa händelser, häftiga scener och inte lugna drama filmer. Men nja... filmen var ändå för seg, man satt hela tiden och undrade VARFÖR, VARFÖR? Hur gjorde hon det? När kommer scenen? När ska hon berätta det?
Jag rekommenderar inte den. 

Men nu kommer en jag verkligen rekommenderar, "Änglar och Demoner", uppföljaren till "Da Vinci Koden".
Jag älskade första filmen, har även läst första boken. Det är nästan lite synd att jag inte har läst tvåan, för filmen var extremt spännande, jag satt ihopkuren och grät nästan i slutet. Det var ett vackert slut!
Men ett tips; läs böckerna och se dem i ordning. Även fast det är två skilda filmen så tar ettan upp huvudpersonens bakgrund som man nästan vill ha med sig in i tvåan.
En riktigt bra film, första boken fick mig att tappa hakan ; )





Lite bra musik!


091113

Nej, snart borde jag nog klä på mig och cykla till centrum. Jag ska handla tugg till ikväll, Anna kommer hit på filmkväll. Tänkte också ta en titt på det nya centrumet, dem har renoverat färdigt. Tydligen har dem transporterat hit palmer från USA och har tropiskt värme överallt. Det låter lite svettigt...


Vilken konstig bild...

I hope you fell the same way I do.

Bestämde när klockan ringde klockan 10 att jag inte ska gå upp. Jag ska ligga kvar till jag verkligen vill gå upp. Det tog ett par timmar innan jag kände för det. Men ibland är det skönt att bara ligga och drömma/tänka en stund extra. Hade ändå inte tänkt göra något vettiga idag, förutom att träna senare ikväll.


Här ligger jag och duger.

Det känns nästan befriande att slippa läsa naturkunskapsboken, nu kan jag äntligen läsa en bok jag själv vill läsa.
Jag tänkte läsa ut Roslund/Hellström BOX 21, har bara ett kapitel kvar. Annars har jag idag städat, bara för att slippa göra det imorgon när jag är ledig. Men det är inget jag direkt bävar över, jag gillar att städa.
Nu när jag väntar på att golvet ska torka, lyssnar jag på Cornelis Vreeswijlk.
TantStina som bor på jobbet, hon och jag brukar sjunga till Cornelis och en och annan gammal gotländskvisa.



Cornelis Vreeswijk - orginal sång Cecilia Lind

Gamblä Valu

Gamblä Valu, gamblä Valu
jär äi häusar u lydar lamb.
Sma sårkar, sma sårkar
gar pa garden u störtar stang.
Sma töisar, sma töisar
sitar äi finstri u fingrar band.

Gamblä päikar, gamblä päikar
gar u sväidar u far ingen man. 
Äi bastuduri, äi bastuduri
gammelfar star mä skräi u rop:
"läintutten, läintutten,
har tatt äld u brinnar alltihop".

Ourä drängar, ourä drängar
haggar såisvid u kåirar haim.
Tåntegubbar, tåntegubbar
laupar ättar mä a torrvidsgrain. 
Äut äi skogen, äut äi skogen
dängar bysen yxi äi en stan.
Astu drängar, astu drängar
gytt vändä träiu för ti hittä haim.


Här har ni texten till min och Stina favorit gottländska visa. Jag har ingen aning om vad vi sjunger och hon är för dement för att kunna förklara det till mig, men det är vackert :D


ah.

Jag är klar med min kurs och jag fick.....

 


i betyg.
Jag darrar, svettas och gråter av lycka, jag är stolt över mig själv!
Jag kan, jag fucking jävlar kan.

doh.

Hej.
Jag har inte lägga upp alla mina sköna bilder från maskeraden i lördags, men den tiden kommer.
Jag har som sagt börjat jobba igen, SOM ATTAN! På grund av att jag har gått hemma i 2 månader kommer jag stå på "plusminusnoll" en månad framåt, för att jag är timvikare. Vi får vår lön en månad efter och för att få en massiv lön till jul ska jag jobba varje helg tills vi kommer hem den 20 december!!! JIPPIE....uh. Alla passen är inte 8 timmars långa, men det är 80% kvällstid, fast inte alla dagar i veckan, men jag hoppas på att kunna jobba ännu mer.

Nej, nu måste jag plugga lite till. Jag är hemma ikväll och pluggar. Jag fick tacka nej till myskväll och discokväll, det sög ordentligen, för jag är inte ute och ränner alls ofta här uppe. Men snart, snart, snart är denna kurs klar och då kan jag glömma, radera det och göra något roligt. Kanske kolla på Paulo Coelhos film som snart kommer på bio, " Veronika bestämmer sig för att dö".
SEVÄRD OCH ÅTERIGEN LÄS DEN!



"Hold n Cold"


RSS 2.0