Vi dricker vin,lagar mat och är snyggast av alla!!!


DET SPÖÖREGNAR.

Om några dagarna ska jag börja slita i studieböckerna, jag ska plugga Naturkunskap B på distans. Min plan är att ha det avklarat på 6 veckor men allra senast den 1 december, så jag hinner komplettera in det till högskolan. Så efter mina  5 arbetsdagar framåt från och med imorgon jobbar jag BARA varannan helg. Jag har betalat en rejäl peng för denna kursen så jag ska fan i mej göra det bästa jag kan!
Sen har jag köpt mig ett friskis & svettis kort så att jag kan ta en paus från studerina, åka hemifrån och träna. Var på mitt första medelpass igår, herregud, vad jag svettades. Dock har de kvar en del av dem hopp och stuts som när jag gick för 5 år sedan, men det var jobbigt och idag har jag träningsvärk : )



Tisdag.

Nu ska jag snart åka in till city och träffa Anna. Hon flyttade upp hit i helgen och ska gå på dansskola här ett år. Vilket glädjer mig väldigt mycket. 
Som vanligt tog jag fel på tiden, så jag har varit färdig en bra stund. Undrar ibland om jag någonsin kommer att på RIKTIGT kunna klockan... Men det ger i och för sig mig tid att måla naglarna lila. 
Innan jag glömmer det igen, nu finns Skrollan inramad på bild i vardagsrummet.


Kolla in kakelugnen. WOW.

Back from Ayia Napa.

Igår eftermiddags kom vi hem från hettan i Ayia Napa. Det var säkert över 40 grader varje dag. Sista kvällen var det 29grader klockan TIO på kvällen, svetten rann när vi åt middag :) 
Som ni säkert förstår var det bra väder hela veckan, svetten rann och vattnet svalkade.
Det har varit en jätterolig vecka, vi har dansat på två stora dansställen, badat i havet och en gång vid Nissi Beach, där folk dansade på borden 1 på förmiddagen. Jag förstår fortfarande inte hur man i den värmen orkar röra på höfterna mer än nödvändigt : D En dag var vi på Water World Theme Park, en massa vattenruschkanor som man i de flesta fallen satte sitt liv på spel!!! Vi åt meze och en massa annan god mat, vi drack, vi solade, vi CHARTADE.

Och här hemma regnade det...


Av de 200 bilder jag tog kommer nu ett urval på 7 stycken från min kamera.



Cypern!


Om ett par timmar kommer taxin som ska ta oss till Arlanda och sedan vidare mot Cypern och närmare bestämt Aiya Napa! Vi ses om en vecka :D

3 dagar kvar.

Just nu är jag bara jävligt trött. Har jobbat från 13-21 med värsta puckot och en latmask, jag har varit igång hela tiden så nu är jag helt slut. Puckot är eller har varit vaktmästarens flickvän som också han är ett av dem mest självgoda idioter jag någonsin träffat och hon är så extremt trög för att vara 45 år. Hon snackar BARA en massa skit och bara gnäller... Ahhhh. Att man kan reta sig på någon så mycket att man är förbannad även när man kommer hem!!!

Det är fan tur att man är så jävla bra själv : )


Kristianstadsveckan.

Sent på måndagen kom vi till Kristianstad, åkte hem till Plantin åt, snackade och somnade ännu senare! Tisdagen blev en tur till Emelie, klipp, klipp håret åkte av, underbart! Därefter en lunch med Plantin familjen. Kvällen spenderade jag hos mamma & pappa, gick lång promenad med scilla och åt middag.

 

Onsdagen var vi en runda på stan, inhandlade present till mamma, fikade och handlade mat.
På eftermiddagen åkte jag och hämtade Tina. Där lät hennes mamma mig välja och vraka bland hennes gamla smycken, sådana som jag och Tina har lekt med som barn. Jag är överlyckligt, dem är stora, pampiga och färgglada : D Därefter åkte vi till Tivoli parken och hade picknik tillsammans med Josse. Många timmar senare satt jag och Henric på bryggan och drack öl.

På torsdagen kom gästerna för att fira mamma, farmor & farfar, Fasters familj, Henric och Niklas. Vi gjorde ett försök med vattenskidorna, men det var för blåsigt och för vågigt. En gång kom jag upp, men jag skulle naturligvist "diva mig" och trillade som faaan. När gästerna hade gått samlades familjen, mamma, pappa, vi barn med sambos och åt middag.

Som ni ser, inget bra väder, det regnade till och med lite!



Fredag, svärföräldrarna var på middagsbesök. Vi åt en god middag och hade min supergoda TÅRTA som efterätt.

Lördagen, var det badväder och vi var redo för avfärd. Henric fick vara kapten när pappa skulle visa hur man åker vattenskidor. - Låt båten dra upp dig? Var det ända tipset Henric fick under vattenskidsträningen. Men pappa är klart bäst, han kan ju åka på en skida!!! Men jag är näst bäst, (det måste nämnas). Efter korvpausen hade Emelie & Niklas dykt upp och dragit fram "Skirocket II". Henric skrattade hysteriskt, vi ramlade och slog oss allihopa. Det var jätte roligt.




Kvällen spenderades hemma hos Linda & Jakob på fest. Alltid lika trevligt att få träffa alla nära och kära. Det blev utgång till Banken och vi dansade : )

Söndag:
Jag och Tina åkte ut till Vä för att kolla in Elina & Linus nya lägenhet. Det var en tipptopp lägenhet, Ni kommer trivas där! Efter besöket köpte jag och Tina pizza som vi smaskade på hemma hos henne. 

Måndag:
Var jag och hälsade på mitt gamla jobb, Sommarro. Mina arberskamrater såg glada ut att se mig, frågade en massa med mina tanter såg ÄNNU gladare ut, dem kramades och log när dem såg mig : )

If there is love, there is life.

Idag var jag världens bästa flickvän. Jag ordnade frukost på uteplatsen, köpte Aftonbladet, kokade kaffe, gjorde smörgåsar och la ett paket på bordet. Sen gick jag och väckte min nattarbetande älskling klockan 14.30 och tog med honom ut i solskenet. Medans han log av lycka med sin Per Morberg kokbok i famnen och åt sina mackor, la jag mina ben på andra stolen, nöjt och läste tidningen!


Igår när Henric cyklade iväg till jobbet, blev jag ledsen. Varför måste han jobba natt? Jag har jätte svårt för att vara hemma själv på kvällarna och har ännu svårare att sova ensam. Inatt hade jag lampan tänd...
Men nu sätts jag på prov, Henric ska jobba 6 nätter till, som tur är ser jag framemot en semester om en och en halv vecka. Satt tidigare ikväll och gjorde vid mitt album "2008", satte in Rhodos bilder, har inte gjort klart det.
Vilken nostalgi! I "2008" albumet finns bilder från min 20års dag, Bulgarien Resan & Rhodos : ) Det är ett lyckligt album.

Annars har vi varit och köpt en radio till köket, hämtat Henric nya mobil. WOW teknikens framgångar, den har bara tryckskärm. Sen åkte vi och hyrde dramafilmer till mig, sånna filmer Henric inte vill se med mig. Såg precis "The women", rätt okey, blev bra i slutet. Nu ska jag göra ett nytt försök att hitta snygga t-shits.

Puss.

Hope & GLORY, det säger allt.

Jag ligger som sagt lite efter, tidsmässigt med bloggen. Men förr, förra helgen var Tina här.
Och för att komma i rätt skrivarhumör om den helgen satte jag precis på "hope & glory" med Måns Zelmerlöv : )

Sent på fredag kvällen ankom Tina för första gången till Stockholm och blev mött av oss på centralen. Jag bjöd på en väldigt uppskattad sockerkaka med banan & vitchoklad, allt åts upp! Jag och Tina var uppe en stund och snackade, gick en runda i mörkret och somnade därefter.

Under lördagen blev det ett himla rännande, som vanligt häruppe. Vi åkte in till city, gick i ett par affärer på Drottninggatan och handlade lite grand. Vid lunch åkte vi till Söder och trots att jag tog fel tunnelbana kom vi rätt och hamnade på en vegetariskt restuarang som jag hade spanat in en helg tidigare.
Vi fick väldigt god vegetarisk/vegan mat!

Efter stan hann vi hem en vända innan vi igen tog pendel till stan. Men så lätt gick det inte, för halv vägs till pendel kom jag på att jag hade glömt Henrics väska och fick springa tillbaka, hämtade bilen, trycka in massor av tior vid parkeringen och springa till pendeln. Det pärlade sig i pannan, som fan!!! Otränande Martina höll på att svimma : )
Henric hämtade vi upp vid Grand Hotell och åter igen sprang vi till bussen, det blev svettigt IGEN.

GRÖNA LUND!!!
Det var mycket folk så vi tappade bort Henric efter 5 minuter, han höll inte sig till gruppen!
Under Sommarkrysset stod vi faktiskt ganska nära scenen, men vi stod och folk är långa och jag kort så Henric fick fotografera från sin höjd. Men vi såg Gynning & Berg, resten var ganska ointressant och dem har EXTREMT dålig paus underhållning, 2 okända män som försökte sjunga Siw Malmqvist eller något i den stilen. Men det är roligt att ha varit där.


Sen hittade vi äntligen vår efterlängtade SOCKERVADD. Tina var super nöjd och bättre blev det av lite langos.
Senare på kvällen åkte vi faktiskt 2 karuseller, svänggungorna, herregud vad vi skrattade och värre blev det i Lustiga Huset. Det började med att jag inte riktigt lyckades med den rörande trappan in i huset och "förstretade" mig på det sista trappsteget, jag kom i otakt. Väl inne snubblade vi, skrattade och var riktigt rädda när vi skulle åka "mattan" ut ur huset :)
Efter Grönan tog vi båten till Slussen och tunnelbanan till en cider på O´connellers, men sängen kallade så vi stannade inte så länge.

Söndagen vandrade vi genom Gamla Stan tog en lång lunch på ett trevligt fik och ganska snabbt igen tog vi en fika på ett annat fik. Vi orkade inte shoppa, så vi tjabbade istället!
Men allt om allt, en toppen helg med mycket spring och svett : )


RSS 2.0